Echipa.

Am iubit sportul de mic. Mingea, de orice fel, mă fascina, iar competițiile sportive, fie ele campionate naționale, europene, mondiale sau olimpiadele, mă țineau în fața televizorului ore în șir. Însă am avut mereu o afinitate pentru sporturile de echipă. Nu știu dacă ține de personalitate sau pur și simplu de primele lucruri cu care iei contact, însă am știut de la bun început că vreau să fiu parte a unei echipe. Și s-a întâmplat destul de repede, prima dată cu handbalul, iar mai apoi cu ani mulți de fotbal.

Când am renunțat la sportul de performanță știam că mi se va face dor de multe. Rutina zilnică, prieteniile, cantonamentele, efortul, bucuria, tristețea, toate acestea îți rămân ani buni în minte și cu greu le poți trăi la fel într-o activitate diferită de cea sportivă. Însă scrisul pe blog m-a introdus în online-ul românesc prin 2008, online-ul la vremea aceea însemnând de fapt o mână de oameni care se cunoșteau mai toți între ei. Iar din mâna aceasta de oameni s-au găsit câțiva  cu aceleași sentimente pentru sport și, în special, pentru fotbal. Au ieșit la o mișcare cu mingea o dată, de două ori, de trei ori și pe urmă a apărut Echipa Bloggerilor. Mi-au fost tare dragi și așteptam fiecare competiție cu ei. Au reușit să-mi dea o parte din ce-mi lipsea, după zece ani în care îmi zdrelisem coatele și genunchii pe tot felul de terenuri.

Într-o lună ne strângem iar. La Cupa Prieteniei Bergenbier. Și chiar despre asta e vorba și la noi și în orice altă echipă: despre prietenie. Vom participa în competiția București Vest (22 – 24 mai), iar până pe 15 mai te poți înscrie și tu dacă vrei să vezi cum e o echipă. Nu-i greu deloc! Îți faci cont pe site și te alături unei echipe deja formate sau îți alcătuiești tu propria echipa. Dacă vii și joci contra noastră, îți pot promite că nu vei da gol ușor :) .

Leave a Reply