Echipa Bloggerilor merge la Cupa Prieteniei Bergenbier

De prin 2008, de când mi-am făcut prima dată blog, și până în prezent, Echipa Bloggerilor a fost unul dintre cele mai mișto lucruri la care am luat parte prin intermediul online-ului. Am legat prietenii, ne-am bucurat, am câștigat Cupa Agențiilor la fotbal de două ori, am fost echipă de frunte la Romanian Corporate Sports, am jucat amicale cu echipa Dolce Sport, ne-a premiat Belodedici la Cupa Castrol și alte câte și mai câte. Ce-i drept, în ultimul timp adidașii ni s-au cam umplut de praf, dar am remediat situația. Ne-am înscris la Cupa Prieteniei Bergenbier!

În consecință, în luna mai ne vom duela cu celelalte echipe din seria București Vest. Dar n-ar fi rău să mai aruncați și până atunci câte o privire pe pagina de facebook a Echipei Bloggerilor, asta pentru că nu vrem să ne ducem nepregătiți și vom începe antrenamentele.

În altă ordine de idei, îmi permit să vă dau un sfat: vine primăvara, se încălzește afară și n-ar fi rău să mai ieșiti la un fotbal uneori. Iar să te înscrii la Cupa Prieteniei Bergenbier nu-i greu deloc. Începi de aici, unde ți se explică tot ce trebuie să faci. Partea bună e că poți să te alături fie unei echipe deja create, fie îți poți înscrie tu echipa proprie. Iar dacă mișcarea, fotbalul, prieteniile și berea de după meciuri nu te-au convins încă să te înscrii, aruncă o privire și peste premii. Nu-ți mai spun că marii câștigători ai competiției ajung la Euro 2016 în Franța, acolo unde sperăm să fie și naționala României după mult prea multe calificări ratate. Și sunt sigur că așa va fi. În susținerea afirmației superstițioșii ar spune că și la ultima calificare tot Begenbier era sponsorul naționalei.

Hai România! Hai Echipa Bloggerilor la Cupa Prieteniei Bergenbier! :)

Leave a Reply