Echipa Bloggerilor la Romanian Coporate Sports: început de poveste, final în genunchi

Început de poveste, final în genunchi. Cam așa poate fi caracterizat parcursul Echipei Bloggerilor la ediția de toamnă a Romanian Corporate Sports.

Am început competiția cu o victorie spectaculoasă împotriva celor de la Oracle, echipă ce avea să se califice în semifinale mai târziu. Am reușit chiar și să învingem echipele mai slab cotate (ceea ce nu prea ne ieșea de obicei) și să încheiem la egalitate meciurile cu celelalte două echipe pretendente la calificare (HP și BRD). Toate aceste rezultate ne-au adus un binemeritat loc 1 după sfârșitul primei părți a competiției.

Din păcate, faza a doua a grupelor nu a mai urmat scenariul celei dintâi. Avantajați, teoretic, la tragerea la sorți de statul de câștigătoare a unei grupe, sorții ne-au scos în față echipele DPD, Studio Moderna și Ubisoft. Fără a putea alinia nici măcar o dată în cele trei meciuri cea mai bună formulă de joc, Echipa Bloggerilor a suferit 3 înfrângeri din tot atâtea meciuri, a încheiat grupa pe ultimul loc și nu a reușit să se califice între primele 8 echipe ale competiției.

De menționat este faptul că în semfinalele competiției s-au calificat 4 echipe cu care ne-am întâlnit pe parcursul competiției: Oracle, HP, BRD și Ubisoft. De amintit și rezultatele din aceste meciuri: 4-2 cu Oracle, 1-1 cu HP, 0-0 cu BRD și 2-4 cu Ubisoft. Asta ne arăta încă o dată, dacă mai era nevoie, că am fi putut mai mult la această competiție. Finala competiției a fost câștigată de adversarii noștri din prima grupă, BRD, aceștia învingând echipa Ubisoft cu 1-0.

Închei prin a le mulțumi coechipierilor, organizatorilor și celorlalți competitori pentru 10 meciuri de ținut minte. Sper, ca de fiecare dată, că Echipa Bloggerilor va continua să existe.

Leave a Reply