Toamna aduce o nouă competiție pentru Echipa Bloggerilor

După o primă participare într-o competiție mai serioasă pentru Echipa Bloggerilor, iată că luna septembrie o aduce și pe cea de-a doua. Dacă în primăvară am participat în Grupa Media a Romanian Corporate Sports, băieții de la MPG ne-au invitat să luăm parte de această dată la competiția mare. Astfel, Echipa Bloggerilor se va afla la startul competiției de toamnă alături de alte 31 de echipe.

Vom evolua în grupa D a competiției alături de Oracle România, HP-GeBoc, BRD, MedLife, Primăria Generală a Capitalei, RTC și URBAN. Pentru a avansa în fazele finale ale competiției, Echipa Bloggerilor trebuie să se claseze între primele 4 la finalul acestei grupe.

Și cum n-am mai avut parte de un antrenament de ceva timp, am avut privilegiul să deschidem această competiție disputând un meci cu câștigătoarea competiției de anul trecut. Vulpoi & Toader Management ne-au învins clar în Supercupa competiției, dar sperăm să îi întâlnim în fazele urmaătoare și să ne luăm revanșa.

Vă vom ține la curent cu datele de desfășurare ale meciurilor pe pagina noastră de facebook. Sperăm să ne fiți alături pe terenurile sintetice din cadrul bazei sportive de la Stadionul “Arcul de Triumf”!

Leave a Reply