Echipa Bloggerilor participă la Romanian Corporate Sports

V-am mai povestit în nenumărate rânduri despre Echipa Bloggerilor. La început au fost niște întâlniri între cei care aveau un cont de twitter și o pasiune nemăsurată pentru fotbal, iar mai apoi a fost o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Echipa aceasta, din care cu plăcere fac parte, se află în fața celei mai mari provocări de până acum: participarea la Romanian Corporate Sports.

Băieții de la MPG organizează competiții sportive pentru oamenii din firme, iar fotbalul nu putea să lipsească. De această dată s-au hotărât ca pe lângă competiția de fotbal în sine să organizeze și o competiție pentru media și s-au gândit să invite și Echipa Bloggerilor. Am acceptat cu drag așa că în următoarele luni vom avea activitate.

Vom disputa meciuri tur – retur cu Intact Media Group, Mediafax & Friends, TVR, Dolce Sport și Loteria Națională. Echipele care vor termina pe primele patru locuri ale clasamentului după aceste meciuri se vor întâlni din nou în fazele finale, iar noi sperăm să fim printre aceste echipe.

Vă vom ține la curent cu datele de desfășurare ale meciurilor. Meciurile se vor desfășura la complexul sportv Arena Sud. Să ne țineți pumnii!

Leave a Reply