Echipa Bloggerilor la Cupa Castrol

O scurtă introducere înainte de subiectul propriu-zis. Pentru cei care nu știu, din când în când încerc să apăr poarta Echipei Bloggerilor la fotbal. O deosebită plăcere. După 10 ani în care fotbalul mi-a ocupat cea mai mare parte din viață, odată cu venirea la București am încercat să caut ocazii în care să mai simt poarta în spate. După vreo două competiții cu echipa de fotbal a Universității București am început să merg la fotbal cu oamenii din online. Acolo, la celebrul #fotbaltweetmeet, s-a născut Echipa Bloggerilor. Uitându-mă în urmă realizez că a venit ca o mănușă și că poate a însemnat pentru mine mai mult decât pentru ceilalți. Asta pentru că îmi dădea ocazia să mai joc fotbal, să mai simt cum e într-o competiție.

Revenind, pe 1 iulie s-a mai consumat încă o etapă din viața acestei echipe, una chiar foarte frumoasă. Echipa Bloggerilor, într-o formulă destul de nouă, nu numai că a participat, dar a și ocupat locul 2 la Cupa Castrol. Pe Mache, Meșter și Luci i-am avut mai mereu alături, dar de această dată ni s-au alăturat Alex Drăgan (acest Dorinel “aleargă mult” al blogosferei) și timișorenii Marius Jepan, Călin Pascu și Ciprian Prune.

Am pornit greu. La cele aproape 40 de grade, Echipa Bloggerilor a jucat ceva asemănător cu fotbalul în faza grupelor și s-a calificat cu chiu cu vai mai departe, dar în fazele eliminatorii ne-am mai revenit. Finala am pierdut-o cu 2-0, dar băieții de la AD Auto Total au fost de departe cea mai bună echipă a turneului. În jargon fotbalistic, am dat tot ce-am putut, dar nu s-a putut mai mult.

Rezumând: O zi întreagă la Complexul Olimipic Izvorani la invitația celor de la Castrol, cei de la SmartAtletic implicați în organizare, 40 de grade, 16 echipe, 6 meciuri, locul 2 la final, premiul pentru cel mai bun portar primit de la Miodrag Belodedici, petrecerea la 18 Lounge, văzut adevărații fotbaliști în finala Campionatului European de Fotbal. Așa cum spuneam și mai devreme, o etapă frumoasă din scurta viața a Echipei Bloggerilor.

Poze, scoruri și tot ce mai aveți nevoie găsiți pe pagina de facebook a Castrol România. Dacă n-aveți prea mult timp  vă recomand eu filmulețul ăsta în care o să vedeți cam despre ce a fost vorba la Cupa Castrol.

Leave a Reply