Prima zi de BCR Ladies Open România

După prima zi de BCR Open România pot spune cu mâna pe inimă ca e musai să ajungeți la acest turneu. Indiferent cât de mult vă pricepeți la tenis sau la sport, zilele astea n-ar trebui să ratați o vizită la Academia de Tenis Herăstrău.

O să găsiți cel mai bun tenis feminin de pe la noi, multă verdeață, terase și o anumită atmosferă pe care doar turneele de tenis o au. Nu mi-aș fi închipuit acum câțiva ani când priveam tenisul doar la televizor că o competiție de tenis înseamnă mai mult decât să te duci, să vezi meciuri pe viu și să pleci acasă. Dar un turneu de tenis chiar are un aer aparte.

Iar dacă nu v-am convins cu vorbele găsiți niște poze aici.

Trecând la ce s-a întâmplat concret azi la BCR Ladies Open România, pot spune că Halep (favorita numărul 1 a turneului) pare a fi într-o formă bună. A trecut lejer în turul doi după o victorie în două seturi: 6-2, 6-1. Momentele dificile ale partidei au apărut doar atunci când primul serviciu nu i-a mers așa cum trebuie.

Raluca Olaru a debutat în turneu în proba de dublu alături de o jucătoare japoneză foarte simpatică, Erika Sema. Perechea Olaru – Sema a trecut în turul 2 la dublu după o victorie tot în două seturi: 6-1, 6-2.

Deși nu am văzut meciul, cea mai importantă surpriză a zilei a fost victoria Cristinei Mitu. Românca a eliminat-o pe fosta sfertfinalistă de la Roland Garros, Sessil Karatanceva: scor 6-4, 6-2.

În timpul zilei găsiți scoruri în timp real pe siteul BCR Ladies Open România, iar pentru mai multe informații puteți urmări hastagul #bcropen pe twitter.

Leave a Reply