BCR Ladies Open România

Unul din lucrurile de care știam că o să am parte odată cu venirea în București era tenisul. Văzusem meciuri din Cupa Davis și din BCR Open România doar la televizor și de abia așteptam primul turneu. Primul turneu de tenis văzut a trecut și a fost urmat de multe altele, dar anul acesta trec la alt nivel. O să vă bat la cap o săptămână întreagă, aici pe twitter și pe facebook, cu ce se întâmplă la cel mai important turneu de tenis feminin din România: BCR Ladies Open România.

Turneul va începe încă de sâmbătă, 16 iulie, la Academia de Tenis Herăstrău, urmând ca în zilele de 16 și 17 iulie să se dispute meciurile de calificare pe tabloul principal. Intrarea va fi liberă cu excepția zilelor de 21, 22 și 23 iulie când se vor disputa fazele finalele ale turneului. Biletele pentru aceste zile se pot achiziționa în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe www.eventim.ro.

La startul turneul vor fi prezente mai multe jucătoare din România, favorita 1 a turneului fiind chiar Simona Halep ( poziția 59 WTA). Cu toate acestea, trebuia să recunosc că favorita mea e Raluca Olaru :) .

De trecut în revistă e și faptul că pe data de 23 iulie, înainte de finala de simplu, președintele Federației Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, va disputa un meci demonstrativ cu Iva Majoli. Fosta jucătoare croată a fost campioană la Roland Garros în 1997. Meciul e susținut de Rexona și reprezintă reeditarea unuia din sferturile de finală de la Roland Garros (1997).

One Response to “BCR Ladies Open România”

  1. [...] am participat la conferinţa de presă ce precede turneul, alături de Adi, Anca şi [...]

Leave a Reply