Vești bune de la Campionatul European de tenis de masă

Voi încerca pe acest blog să aduc în față performanțele unor sporturi care nu se bucură de foarte multă popularitate. Măcar atât putem face dacă e să ținem cont că avem în țară campioni europeni sau mondiali la diferite sporturi care trăiesc cu 1500 de lei pe lună.

În aceste zile se desfășoară în Cehia, la Ostrava, Campionatul European de tenis de masă. Zilele trecute, echipa națională feminină a făcut o performanță extraordinară și a câștigat medalia de argint, după o finală pierdută cu 3-2 în fața Olandei. O echipă a Olandei care a făcut punctele prin două chinezoaice naturalizate. O fost o finală frumoasă, în care fetele noastre n-au fost departe de aurul european, ba chiar în primul meci Daniela Dodean a pierdut meciul după ce a avut două mingi de meci în setul patru.

Îmbucurător e faptul că performanța nu e singulară. Perechea Dodean/Samara s-a calificat în semifinalele probei de dublu. Româncele, campione en-titre, vor disputa sâmbătă semifinala probei în compania olandezelor Lie Ji şi Elena Timina.

Nu ne rămâne decât să ținem pumnii fetelor sâmbătă și să sperăm că vom câștiga o nouă medalie.

sursă foto: prosport.ro

Leave a Reply